Vi är godkända av socialstyrelsen att bedriva personlig assistans. Vi är familjära. Hos oss får du som kund en arbetsledare som du lär känna. Vi strävar efter att din arbetsledare ska befinna sig så nära dig och din ort som möjligt! Vi är stolta över vår höga servicenivå och tillgänglighet!


Det viktigaste för oss är att du är nöjd! Vi skräddarsyr din personliga assistanslösning utifrån dina behov och önskemål. Detta för att du ska få så bra livskvalitet som möjligt. Vi utbildar och utvecklar personliga assistenter så att de har de bästa förutsättningar för att kunna hjälpa just dig. Självklart har vi kollektivavtal!


Vii har fokus på ett fortsatt aktivt liv. Vi engagerar oss gärna i aktiviteter såsom träning, idrottsmatcher, konserter, resor etc. Ta gärna en titt i vår evenemangskalender på Facebook för att se vilka aktiviteter vi har på gång. Angående aktiviteter förutom ovan så har vi ett nära samarbete med föreningen RBU Umeå vilket genererat RBU Together. Målet med RBU Together är att skapa en meningsfull fritid för barn, ungdom och unga vuxna. På RBU Togethers Facebook sida kan du ta del av vilka aktiviteter vi har på gång.


Vi strävar efter att ha enbart mycket nöjda kunder och personal! Vår vision är att vara den assistansgivare som andra ser upp till!


För mer information om vår ekonomi, Klicka här.


Välkommen att höra av dig till oss!