Du är här

Hela gänget

Tony Cox

Tony Cox

VD

Tony är VD och en av grundarna till Aktiv Assistans. Han är en engelsman som för många år sedan hamnade i Sverige på grund av kärleken. Tony är engagerad, orädd och håller på England i fotboll!

Ingemar Olsson

Ingemar Olsson

Ekonomichef

Ingemar Olsson är en av grundarna till Aktiv Assistans och fungerar idag som Ekonomichef med ansvar för bokföring, bokslut, löner och övriga ekonomifrågor. Ingemar tycker om att ta några vändor i simbassängen när tid och möjlighet finns.  

Theresa Forsberg

Theresa Forsberg

Arbetsledare Umeå

Theresa är en mycket erfaren arbetsledare och även en klippa på administrativa frågor. Hon har arbetat på Aktiv Assistans som arbetsledare i ca fem år! Hon är noggrann och mycket uppskattad av sina kollegor och kunder.  Theresa har fyra barn och lägger mycket av sin fritid på familjen.

Tommy Larsson

Tommy Larsson

Arbetsledare Vännäs

Tommy har en lång och gedigen erfarenhet av vård och personlig assistans. Han har arbetat som arbetsledare på Aktiv Assistans i åtta år! Tommy är en stabil familjefar med ett stort sportintresse. På söndagar är sannoliketen stor att ni ser honom på IKSU Sport i sin roll som tränare för IKSU Rullstolsinnebandy.

Tina Bäckström

Tina Bäckström

Arbetsledare Lycksele

Tina har en bred erfarenhet av såväl personlig assistans, familjehem, ungdomsfrågor och har arbetat i drygt fem år som arbetsledare i Lycksele. Tina har alltid många järn i elden, och brinner för såväl sina barn som alla hästar hon har i träning på sin hästgård.

Karina Prohaska

Karina Prohaska

Arbetsledare Lycksele

Karina är nytillkommen som arbetsledare hos oss. Hon har arbetat många år som personlig assistent. Hon har ett stort hjärta, är lösningsorienterad och har alltid ett leende på läpparna. På fritiden tycker Karina om att vistas i stugan och umgås med sina vuxna barn.

Andreas Elveljung

Andreas Elveljung

Marknadschef

Andreas Elveljung arbetar som Marknadschef och ansvarar för hemsida, Facebook, reklam, sponsring samt övriga marknadsaktiviteter. Andreas är också småbarnsförälder och tycker om träning!

Isabel Karlsson

Isabel Karlsson

Marknadsassistent

Isabel är samordnare för våra löpande kundaktiviteter. På sin fritid är hon ofta på IKSU eftersom hon är lagchef i IKSU rullstolsinnebandy.  

Filip Strömmer

Filip Strömmer

Marknadsassistent

Filip uppdaterar löpande sociala medier såsom exempelvis Instagram och Facebook. Ett av Filips största intressen är innebandy och är han inte och stöttar IKSU Innebandy damer under deras matcher så tränar han rullstolsinnebandy.