Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till vår verksamhet. Här har vi samlat alla våra lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2019-04-15

Personlig assistent sökes till kvinna i Umeå , ca 75 %

Arbetsuppgifter kan till exempel vara att hjälpa kvinnan med av- och påklädnad, sköta hemmet, ta promenader, hjälp med att göra olika ärenden etc. Sammanfattningsvis kan man säga att arbetsuppgifterna består i att hjälpa kunden att leva ett så gott liv som hon önskar.

Arbetstider varie...

2019-04-15

Personlig assistent 75% sökes till ung kille i centrala Umeå

Vi söker en personlig assistent på schemarad till en kund som bor i centrala Umeå. Tjänstgöring gäller både dagtid och kvällstid, vardagar samt en eller två helger i månaden.

Vår kund har på grund av sin funktionsnedsättning ett omfattande behov av hjälp. Han behöver hjälp vid bland...

2019-03-29

Vi söker en personlig assistent i Åsele ca 80%

Arbetsuppgifterna varierar förstås men sammanfattningsvis kan man säga att du hjälper vår kund att leva ett så gott liv som denne önskar. Arbetsuppgifter kan bl. a. vara att hjälpa till med av- och påklädnad, laga mat, sköta hemmet, ta promenader, besöka stugan utanför Åsele, hjälpa v...

2019-03-28

Vill du jobba extra som pers assistent vardagskväll samt var tredje helg?

Vill du jobba extra som personlig assistent? Just nu söker en av våra kunder en assistent som kan jobba var tredje helg samt fem vardagskvällar (kortare pass) i månaden. Tjänsten är på 21,5 % och passar särskilt bra för dig som studerar.

Önskar du jobba mera under sommaren så går det s...

2019-03-15

Personlig Assistent åt ung man i Vännäs

Vi söker nu en personlig assistent till en 17-årig kille i Vännäs med flerfunktionshinder. Hans intressen är bland annat spel och film. Förekommande arbetsuppgifter är t.ex. att underlätta de fysiska begränsningarna vid de vardagliga aktiviteterna.

Du får gärna vara mellan 20-30 år g...