Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till vår verksamhet. Här har vi samlat alla våra lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2018-11-21

Vill du vikariera som personlig assistent i Åsele?

VI söker främst en person som kan arbeta vid behov som personlig assistent, alltså en vikarie, till vår kund som bor i Åsele! Innan du gör ditt första arbetspass kommer du givetvis att få inskolning.

Arbetsuppgifterna varierar förstås men sammanfattningsvis kan man säga att du hjälper vår kund att leva ett så gott liv som denne önskar. Arbetsuppgifter kan bl. a. vara att hjälpa till med av- och påklädnad, laga mat, sköta hemmet, ta promenader, besöka stugan utanför Åsele, hjälpa vår kund att göra olika ärenden etc.

2018-11-15

Personliga assistenter sökes till ung kille i centrala Umeå

Vi söker just nu två personliga assistenter åt en kille boendes i Umeå. Tjänsterna gäller både dagtid och kvällstid, vardagar samt en eller två helger i månaden beroende på tjänst. Tjänsterna är 50 eller 75 %.

Tillträde till tjänsten på 50 % sker omgående efter genomförd introduktion/inskolning.
Tillträde till tjänsten på 75 % sker i slutet av november.

2018-11-15

Personlig assistent sökes till kvinna i Umeå, 75 %

Vill du jobba som personlig assistent? Just nu söker en av våra kunder en assistent som kan jobba dagtid och kvällstid. Tjänsten är på 75 %.

Vår kund är en kvinna i medelåldern som bor i centrala Umeå.

Tjänsten ska tillsättas den omgående men vi ser gärna att man kan skola in sig så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter kan bl. a. vara att hjälpa kvinnan med av- och påklädnad, sköta hemmet, ta promenader, hjälp med att göra olika ärenden etc. Sammanfattningsvis kan man säga att arbetsuppgifterna består i att hjälpa kunden att leva ett så gott liv som hon önskar.