Du är här

Gruppträning med Aktiv Assistans

14 sep 2017

Vi vill ge er möjlighet till kontinuerlig träning!

Ett tips: Ingen föranmälan krävs. Kom ombytt och redo. Det finns anpassade omklädningsrum med dusch men i begränsad omfattning. Alla kan tyvärr inte duscha och byta om samtidigt, vilket vi framfört till IKSU. Vi kan visa er som inte vet, som vill duscha etc, vart omklädningsrum finns efter träningspasset. Aktiv Assistans står för kostnaden och ett medlemskap på IKSU behövs inte!

Vad har vi tänkt med gruppträning?  Vi vill ge er möjlighet till kontinuerlig träning. Ni får även chansen att testa olika övningar indelat i stationer. Det kan vara alltifrån hantelträning, vid en station, till träning med gummiband eller boxas.

Vem ska vara vår tränare?  Amanda Stendahl. Hon är i grund och botten sjuksköterska och har dessutom en kandidatexamen i idrottsmedicin. Hon har ett företag som heter DreamGoal International. Hennes mål med företaget är att ge så många individer som möjligt en chans att upptäcka rörelseglädje genom personlig coachning inom bland annat träning.

Vart: Iksu Sport, i lokal Paris. Sportgränd 7, 907 36 Umeå.
Tid: kl 15-16.

Hoppas vi ses!
Aktiv Assistans genom Andreas Elveljung

Fler kalenderhändelser

18 feb

Iksu vs Endre IF

Följ med oss och titta på en spännande match i svenska superligan för damer!

19 feb

Elhockey

Vad är Elhockey?
Elhockey är en sport för personer med funktionsnedsättning. Du sitter i en nersänkt permobil. Stolen har tre hjul, klubban sitter fram på stolen. Stolen går i 14km/h och den svänger fort.